Advocaat arbeidsrecht in Almere nodig?
Bel vrijblijvend:
Home > Ontslag
doos ontslag

Ontslag in Almere?

Juridische hulp bij de volgende stap

U bent ontslagen of er is sprake van een dreigend ontslag. Dit lijkt vaak meteen een gedane zaak. De arbeidsovereenkomst wordt beëindigd en u staat op straat. Echter zijn er strenge regels vastgelegd in het ontslagrecht. Hieraan moeten werkgever en werknemer zich houden. Een werkgever mag u natuurlijk niet zomaar ontslaan. Via de wet kunt u opkomen voor uw belang. Welke stappen kunt u het beste ondernemen? Bij ons staat er een ervaren ontslagrecht advocaat klaar die u hiermee in Almere helpt.

Ondersteuning bij iedere manier van ontslag

Het dienstverband kan om verschillende redenen verbroken worden. Zo kan het ontslag ook op meerdere manieren gebeuren. In het ideale geval komen werkgever en werknemer er samen uit. Dan gebeurt het ontslag met wederzijds goedvinden. In andere situaties ontslaat de werkgever u. Afhankelijk van het ontslag kan een procedure via UWV of kantonrechter verlopen. Tenslotte kunt u ook zelf ontslag nemen.

Actuele kennis

Welke van deze scenario’s op u van toepassing is maakt niet uit. Onze ontslag advocaat in Almere voorziet u altijd van gedegen juridisch advies. De nieuwe Wet Werk en Zekerheid heeft gezorgd voor veranderingen in het ontslagrecht. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen ervoor dat u sterk staat bij ontslag of dreigend ontslag in Almere. Neem contact op voor een advies op maat.