Advocaat arbeidsrecht in Almere nodig?
Bel vrijblijvend:
Home > Contractenrecht
pen papier contractenrecht

Contractenrecht in Almere

Overeenkomsten tussen werkgever en werknemer worden geregeld in het contractenrecht. Wij beheersen ook dit onderdeel van het recht. Wij bieden in Almere en omgeving deskundige hulp bij uw arbeidsovereenkomst. Zowel voor werknemer als werkgever.

Arbeidscontract opstellen

Door middel van een contract is een werknemer verplicht om arbeid te verrichten. De werkgever is op zijn beurt verplicht loon te betalen. In het contract wordt uiteraard nog veel specifieker bepaald wat de arbeidsovereenkomst inhoudt. Denk bijvoorbeeld aan de duur van een overeenkomst, of de aard van de arbeid zelf. Voorwaarden voor beëindiging komen ook aan bod. Voor iedere werknemer moet een overeenkomst opgesteld worden. Wilt u zeker zijn van een goed contract? Wij kunnen u ondersteunen bij het opstellen van een arbeidscontract. Daarnaast beoordelen wij bestaande overeenkomsten. De laatste ontwikkelingen worden altijd door ons gevolgd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Advies in Almere

Bent u onzeker over de overeenkomst die u heeft opgesteld? Of moet u juist een twijfelachtig arbeidscontract tekenen? Fouten en onvolledigheden in contracten worden vaak over het hoofd gezien. Deze kunnen onverwacht opspelen. De gevolgen ervan zijn vaak ernstiger dan u denkt. Met onze juridische hulp kunt u contractenrecht kwesties effectief aanpakken. Neem contact met ons op voor een afspraak in Almere.